Wat te doen?

Groepen
Groepen

Groepen

Bent u bezig met het plannen van een kinderfeestje, personeelsuitje, familieweekend of schoolkamp? Recreatiepark Duinhoeve, vlakbij de Efteling, is de ideale uitvalbasis!

Animation program

Kinderen hoeven zich op ons park niet te vervelen, zo er zijn meerdere speeltuinen, spring samen met je vakantievriendjes op de airtrampoline of neem een duik in het buitenzwembad!

Het animatieteam is aanwezig in de meivakantie , Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie. De animatie is met name gericht op kinderen van 3 t/m 12 jaar. Het animatieteam zal allerlei knutsel, sport- en spelevenementen organiseren en doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

 
Facilities
Facilities

Facilities

De volgende faciliteiten vindt u op ons park. Heeft u vragen n.a.v. het lezen van deze informatie, neem dan gerust contact met ons op.
 
Food & Drinks
Food & Drinks

Food & Drinks

In the Smulhuis you can get fries, a tasty snack and ice cream.
 

Wireless internet (Wifi)

Enjoying your vacation, but still want to use the internet? That is possible! Come to the reception for information about the free Wifi network. No laptop our computer, but still want to surf the internet? No problem, there is a computer for general use at the reception.

At Brasserie Duinhoeve and at the reception, there is also free wifi available.